Maa-ainesten ja Kekkilän tuotteiden toimitus

Aapoklapi toimittaa kiviaineksia ja Kekkilän tuotteita 660 litran suursäkeissä Asiakkaille suoraan työkohteeseen. Tuomme suursäkit kuorma-autolla tilaamaanne osoitteeseen. Kuorma-autossa on mukana lavalla pieni kuormaaja, jolla kannamme säkit suoraan haluamaanne paikkaan pihallenne tai työkohteenne viereen. Selviytyäkseen säkkien kantamisesta kuormaaja vaatii 2 metriä leveän kovapohjaisen kulkuväylän kohteeseen. Siirtolapuutarhoilla nostamme säkit noin metrin korkuisen aidan yli. Palveluajatuksemme on toimittaa asiakkaillemme vain tarpeellinen määrä maa-aineksia, multaa ja kuorikatetta pihoja sotkematta vaivattomasti suoraan työkohteeseen. Toimituksen yhteydessä kannamme suursäkit halutessanne eri paikkoihin pihallanne. Tuomme samassa kuormassa kaikkia Aapoklapin toimittamia säkkituotteita. Kuormaaja selviytyy niistä paikoista mihin kuorma-autolla tai nosturiautolla ei pääse, rivitalojen pihatiet, omakotitalojen takapihat ym. Haasteelliset toimituspaikat ja siirtolapuutarhoilla pienellä koneella liikkuminen ovat vahvuutemme. Purku voidaan erikseen sovittaessa suorittaa myös kuorma-auton noin 10 m ulottuvalla HIAB-nosturilla.

Autokuormat tuodaan kuorma-autolla ja kipataan sellaiseen asiakkaan osoittamaan paikkaan mihin pienikokoisella kuorma-autolla pääsee ajamaan. Autokuormien koot ovat 4-6 tonnia tai 6-8 tonnia. Kekkilän Puutarhakate tuodaan kuutiomitoituksella.

Polttopuiden toimitus


"Heittokuutiot" ja suursäkit tuomme kuorma-autolla tilaamaanne osoitteeseen. Kuorma-autossa on mukana lavalla pieni kuormaaja, jolla kannamme häkit ja säkit suoraan haluamaanne paikkaan pihallanne. Kuormaajalla pääsee ahtaisiin paikkoihin ja se nostaa tarvittaessa häkin tai säkin n. metrin korkean aidan yli. Nostettaessa aidan yli koneen tulee päästä aidan viereen. Haasteelliset paikat ja joustava toimitus ovat vahvuutemme. Selviytyäkseen säkkien ja häkkien kantamisesta pieni kuormaaja vaatii 2 metriä leveän kovapohjaisen kulkuväylän kohteeseen. Purku voidaan erikseen sovittaessa suorittaa myös kuorma-auton noin 10 m ulottuvalla HIAB-nosturilla.

Suuren kysynnän vuoksi toimitusajat ovat valitettavasti pidentyneet. Kysy polttopuiden saatavuudesta ja toimitusaika-arvio ennen tilaamista lähettämällä sähköpostia This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Toimitukset ja noudot vahvistetaan asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella.

Pienin säkkitoimitus/noutoerä on kaksi säkkiä. Olemme notkeita toiminnassamme ja toimitamme tilaamanne tuotteet Teille parhaiten sopivaan ajankohtaan päivisin, sekä iltaisin ja viikonloppuisin. Toimitusaika yleensä 1-4 päivää.


TILAAMINEN